Welkom

Coachpraktijk 'Power Of Mind'   

   Hypnotherapie - Life Coach - Jongerencoach  
         Workshops      


                   


De WEG van DENKEN naar VOELEN & DOEN

Loopbaanbegeleiding

_______________________________

Wat is het wel en niet?


Het kan gaan om één gesprek voor een CV-check of om een serie gesprekken bij burnout of als je opnieuw je koers wilt bepalen.


Loopbaanbegeleiding is niet het problemen oplossen voor jou, het is niet bedoeld als manier om je gelijk te krijgen en het biedt geen quick-fix-loopbaan-oplossingen.


Je ontvangt een spiegel, je wordt uitdagend geconfronteerd, je ontvangt tools en tips vervolgens ga je zelf aan de gang om hiermee te oefenen.


Uiteraard zorgt een loopbaanbegeleider ervoor dat je je doel bereikt.

Soorten loopbaanbegeleiding

  • Loopbaanbegeleiding bij praktische vragen, zoals het verhelderen van talenten, beroepskeuze en het uitstippelen van je volgende carrièrestap of het opstellen van een CV
  1. Loopbaanbegeleiding bij obstakels, zoals ontslag, re-integratie na ziekte, stress, futloosheid, burn-out, conflicten met collega’s of leidinggevenden;
  2. Loopbaanbegeleiding bij koersbepaling een pas op de plaats maken om te reflecteren op het verleden en de loopbaankoers naar de toekomst te bepalen;Wat levert loopbaanbegeleiding op

De eerste helft is dat je inzicht krijgt in de diepere lagen, patronen, motieven en drijfveren waardoor je in kringetjes bent gaan lopen.


Waarom doe je wat je doet? Dan gaan er al veel kwartjes vallen.


De tweede helft is dat je ook daadwerkelijk antwoord krijgt op je vraag en dat je probleem opgelost is.


Je kunt keuzes maken en bereikt je doelen zonder erin te verdwalen. Je staat weer in je kracht, hebt een heldere loopbaankoers, je werk gaat een stuk beter en je krijgt complimenten.


Een goede loopbaanbegeleider zorgt ervoor dat je beter in je kracht komt te staan. Daar profiteert iedereen van: jij, je familie en je collega’s.


Daarnaast kan een loopbaanbegeleider je begeleiden naar een nieuwe baan. Een baan waar je met plezier naar toe gaat.