top of page
Verhaal tijd

Nieuwe Thuis

Op deze pagina vinden jullie geregeld boeken, kaarten

die op zoek zijn naar een nieuwe thuis voor een prikje ;).

Delen is inspireren!

Meditatie.jpg

Chakra Meditatie

Kaartenset: Zo goed als nieuw - Nieuwprijs: 9,95 euro

Te koop: 5,55 euro

(excl. verzending of afhaling op dag van afspraak)

Dit elegante doosje verandert heel gemakkelijk in een kaartenhouder. Neem een willekeurige kaart of kies een van de zeven thema’s waaruit elk van de zeven chakrasetjes bestaat. Neem de rust om deze schat aan spirituele lessen en bewustwordingsoefeningen in je op te nemen.

Angels of Atlantis

Kaartenset: Zo goed als nieuw - Nieuwprijs: 11,19 euro

Te koop: 7,77 euro

Geïnspireerd door de 12 aartsengelen van Atlantis, vertegenwoordigen deze kaarten liefdevolle, wijze gidsen en bieden krachtige raad en genezing.

 

Elke kaart presenteert een universele hartdeugd, die zoekers kunnen gebruiken om door de veranderingen, zegeningen en tegenslagen van het leven te navigeren, terwijl elk beeld verwijst naar het harmonieuze, betoverde elixer van welzijn dat de engelen aan het land schonken.

 

Verpakt in een prachtige doos met een boekje voor aanvullende uitleg en instructies, zijn deze prachtige inspiraties perfect voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met het oude rijk van Atlantis.

Angels.jpg
nooit meer sol.jpg

Nooit meer solliciteren

Boek: Zo goed als nieuw - Nieuwprijs: 37,00 euro

Te koop: 22,22 euro

Stop met solliciteren op vacatures. Bedenk liever wat je droombaan is en ga zelf op zoek naar de ideale werkgever. De meeste banen worden niet meer vergeven via vacatures. Door alleen te reageren op advertenties maak je maar weinig kans op een baan. Bovendien wring je je al snel in bochten om in het gewenste profiel te passen.

 

Stop daarom met solliciteren en begin met het creëren van de baan die écht bij je past. In dit boek geeft loopbaancoach Sylvie van den Meerendonk je inzicht in je talenten en passies. Ze helpt je bij het ontdekken van je loopbaandoelen en de baan die daar perfect bij aansluit. Vervolgens leer je hoe je contact maakt met de werkgever die zit te springen om jouw specifieke kwaliteiten. Ongeacht of er een vacature is.

 

Sylvie van den Meerendonk (1976) is eigenaar van ALIGHTcareers. Ze is CMI- en NOLOC-registerloopbaancoach en sinds 2004 werkzaam als loopbaan- en outplacementcoach, trainer, en ondernemersadviseur. Sylvie heeft al meer dan duizend mensen aan die leuke nieuwe baan geholpen.

bottom of page