top of page
bosBomen

Mijn aanpak

Kennismaking

Wil je meer weten over de sessies hier in de praktijk, mijn werkwijze en hoe ik jou kan coachen?

Neem gerust contact op voor een intakegesprek in.

 

Hierin brengen we in beeld met welke uitdagingen je momenteel zit, en of deze praktijk het juiste adres voor jou is. Je merkt tijdens het intakegesprek tevens hoe mijn manier van coaching is. 

Je kan ook ervaren of je je veilig voelt hier in de praktijk. 

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw coachthema’s, welke werkwijze het beste bij jou past en hoe het traject eruit kan gaan zien. Tevens worden verleden en heden in beeld gebracht.

Aan de hand daarvan bepaal jij of mijn aanpak je aanspreekt.

Wanneer jij je door mij laat coachen, draait het om jou. Daarom zal de begeleiding altijd volledig afgestemd zijn op jou en jouw coachthema(s). Uiteraard vinden de gesprekken in absolute vertrouwelijkheid plaats.

 

Ook wanneer jij een traject doet dat door je werkgever is uitgezocht en/of betaald.

Een coachtraject doorlopen we samen

Gedurende het traject hebben wij samen de verantwoordelijkheid over het proces. Na iedere sessie reflecteren welke stappen je wenst te zetten, deze toetsen we af met de werkelijkheid of je verder bent gekomen. Natuurlijk moet je daarvoor aan het werk en uiteraard kost het je tijd.

 

Jouw inzet beperkt zich niet alleen tot onze gezamenlijke sessies. Vaak ronden we een gesprek af met een ondersteunende, reflecterende opdracht die jou verder helpt.

Mijn rol tijdens onze sessies is naar jou luisteren, je uitdagen en confronteren daar waar nodig. Ik houd je een spiegel voor, geef nieuwe inzichten, fungeer als sparringpartner en leer hoe jij uit jouw comfortzone durft te stappen.

Coachen in het tempo dat bij jou en jouw situatie past

Essentieel is dat je het coachproces waar je in zit goed doorleeft. Vluchtig even een gesprekje doen en dan weer belanden in de waan van de dag heeft vaak niet een duurzaam effect. Afhankelijk van je coachvraag en je persoonlijke omstandigheden zullen we het coachtempo bepalen.

Een even spannende als leuke stap

Natuurlijk zal je af en toe uitdagingen tegenkomen, wellicht is dat spannend, maar dat hoort erbij. Belangrijk is dat het iets toevoegt aan jouw leven, dat je er geïnspireerd en gemotiveerd door raakt en dat je er blij van wordt.

Ik ben goed bereikbaar voor je

De gesprekken vinden plaats in mijn coachruimte in Varsenare,  gelegen tussen Oostende en Brugge.  Desgewenst kom ik ook aan huis.

Gecoacht worden op afstand

De mogelijkheid bestaat om via Whereby online coachgesprekken te voeren.

bottom of page