Welkom

Coachpraktijk 'Power Of Mind'   

   Hypnotherapie - Life Coach - Jongerencoach  
         Workshops      


                   


De WEG van DENKEN naar VOELEN & DOEN

Wat is hypnose bij Coachpraktijk 'Power Of Mind'

Hypnose is een bewuste keuze van de klant:
coaching - hypnose of een combinatie

Hypnose zorgt ervoor dat jouw problemen oplossen en dat je weer kunt leven, zonder de problemen die jij nu ervaart. Met enkele hypnosesessies kunnen zowel mentale als fysieke problemen verwijderd worden en zal je versteld staan van het resultaat.


Ik breng je in een heerlijke, ontspannen en diepe trance. Dit doe ik volgens een bewezen stappenplan waarmee de meeste van alle cliënten in hypnose gaat. Je hoort alles en maakt alles bewust mee, en zodra je ‘in hypnose’ bent kan ik communiceren met je onbewuste deel van je brein. Dat doe ik omdat hier jouw gewoontes en gedrag zijn geprogrammeerd, die de problemen die jij ervaart veroorzaken.


Je gedrag wordt gevormd door emotionele beslissingen vanuit jouw gedachten. In feite gaan wij het onbewuste deel opnieuw (positief) ‘programmeren’ zoals jij het wenst. Hierdoor krijg je het gewenste resultaat.


Mijn specialisatie is zelfvertrouwen, pijnbestrijding, allergieën, ... .... Als je je onzeker voelt of weinig zelfvertrouwen hebt, assertiever wilt worden, beter voor jezelf wilt opkomen, van je angsten af wilt raken, maak dan een afspraak voor een intakegesprek om te bespreken of hypnose iets voor jou is.


Klanten die willen afvallen of bijvoorbeeld willen stoppen met roken, een probleem onder dit probleem. Daarmee ga ik eerst aan de slag, zodat daarna voor jou de weg vrij is om jouw doel te kunnen bereiken en heb je wel de doorzettingskracht om het te doen en vol te houden.


Omdat hypnose zo effectief is, is de kans groot, als je effectief kiest voor hypnose dat het probleem in 2 of soms enkele sessies is opgelost.


Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat hypnose in combinatie met motivatie, wilskracht en overtuiging van de klant hele goede resultaten biedt.