Welkom

Coachpraktijk 'Power Of Mind'   

   Hypnotherapie - Life Coach - Jongerencoach  
         Workshops      


                   


De WEG van DENKEN naar VOELEN & DOEN

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen,

dit is een leuke feedback voor 'Power Of Mind'!


Uw ervaring zal ook gewaardeerd worden

door andere bezoekers van deze website.


'Ik ben content met de coaching van Nathalie. Het is doelgericht en ik heb het gevoel vooruit te gaan. De afwisseling in soorten oefeneningen was vooral fijn.
(Heleen uit Sint-Andries - 2019)

"Ik wil je heel erg bedanken om het afgelopen jaar! Me begeleiden en leiden naar het licht, daar keek ik naar vol bewondering en verwondering. Ik had nooit kunnen dromen dat er nog veel meer was. Bedankt om me mijn weg te tonen! En te durven in verbinding gaan :)."
(Nathalie R. uit Oostende - 2018)

"Ik wil je bedanken dat je met mij aan de slag bent gegaan. Je kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik heb heel veel bijgeleerd en sta nu veel sterker in mijn kracht. Zonder jou had ik nu nooit zover gestaan. Voor mij was je een godsgeschenk. Een hele dikke merci!"
(Wendy S. uit Oostkamp 2018)

"Met jouw hulp heb ik in een jaar tijd enorme stappen gezet.
Ik ben je eeuwig dankbaar daarvoor!"
 (Danielle uit Sint-Andries 2017)

''Ik kwam binnen voor een eerste 'afspraak' bij de life coach met één duidelijk doel: Ik moest en zou absoluut dat jaar afstuderen! De motivatie was echter ver zoek en gaandeweg leerde ik wat ik eigenlijk al lang wist, mijn hart en passie lagen elders. Nathalie hielp mij m'n eigen grenzen te (her) ontdekken, en haalde het leven in mij boven, dat ergens diep verscholen zat. Mijn dromen en wensen, die onderweg ergens verdwaald waren, kwamen uit een verloren hoekje weer op mijn pad. Het kind van weleer, onbezonnen en vrij, kreeg weer vrij spel. Zalig!! Nu, anderhalf jaar later, heb ik een bewogen parcours afgelegd. Het einddoel bleek heel anders te zijn dan oorspronkelijk gedacht, de weg vol hindernissen en omleidingen... Ik heb nog heel wat te ontdekken, maar de toekomst ligt open! Ik kies mijn eigen weg, in volle vertrouwen! Bedankt Nathalie, voor alle goeie zorgen, het vangnet in tijden van nood en het samen puzzelen met mijn gebroken stukjes.''
(Stephanie uit Varsenare - 2017)

"Dank voor alles.
Het was een warme beleving en een aangename coaching."
(LG uit Blankenberge - 2017)


"Hartelijk dank voor al jouw steun en tips op, voor mij, het juiste moment.
ik voel me veel beter en sterker".
 (WDK uit Damme-Sijsele - 2016)

 

''Nathalie is een coach die weet hoe bij cliënten naar de diepste blokkade te gaan. De manier van aanpak zorgt ervoor dat de cliënt zich altijd veilig voelt. Haar empathisch vermogen hierbij maakt dat de cliënt zijn/haar stappen durft te nemen, hoe moeilijk ook. Een zeer professionele dame en intuïtieve coach.''

(Cornelle Sterk, Docent, ondernemersschool - 2015)


"Ik ben sterke voorstander van oplossingsgerichte therapie, die Power of Mind hanteert! Dankzij de coaching van Nathalie leer je jezelf beter kennen, haal je meer uit je relaties met mensen (of het nu privé of zakelijk is), doe je leerervaringen op die je professioneel enorm veel voorsprong kunnen geven en word je bewuster mens. Ik vond het een heel aangename, bijzonder leerrijke en uitermate boeiende ervaring waar ik dagelijks de voordelen van pluk, vaak onbewust!"

(LS, Oostkamp - 2015)

Nathalie is een spontane en integere coach die een ieder op haar manier naar het einddoel begeleidt. Haar levenservaringen en haar liefde voor de medemens zorgen ervoor dat de aanpak diepgaand en professioneel is. 

(Cornelle Sterk, Docent, ondernemersschool - 2015)